Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

DUGS kursusdag d. 23/11-23

DUGS kursusdag efterår 2023
Vi opfordrer alle til at sætte kryds i kalenderen d. 23/11-23, hvor DUGS afholder en kursusdag med overskriften: "Analinkontinens og forstoppelse hos den urogynækologiske patient - hvilke behandlingsmuligheder findes der, og hvor langt kan man nå med simple midler”
Se programmet under Nyheder på forsiden. Her finder du også tilmeldingslinket.

NUGA Konference 1. – 3. Februar 2024, Malmö Sverige

We are pleased to invite you to the 33rd Bi-Annual Meeting of the Nordic Urogynecological Association (NUGA) The conference will be held from 1 - 3 February in Malmö, Sweden.
Abstract submission deadline: November 1, 2023

“URINETOWN” Musical på Østre Gasværk, Kbh.

Klik på overskriften og få yderligere information.
Oplev en hysterisk morsom miljøkomedie fyldt med kærlighed, håb, død og absurditet. Et ukendt sted i en nær fremtid har en klimakatastrofe skabt ekstrem tørke og givet knaphed på vandforsyninger. Her skal man betale for at få lov til at besørge, og det må kun finde sted på offentlige toiletter. “Gør” man andre steder, bliver man sendt til URINETOWN – hvilket hurtigt viser sig at få meget alvorlige følger…

URINETOWN: The Musical vil være fyldt med referencer til både popkultur og andre musicals, som man kan muntre sig med at opdage, men som ikke har betydning for handlingen. Det er en musical for både musicalelskere og –hadere. Der er noget for enhver smag.

Originalopsætningen i New York blev nomineret til 11 TONY Awards og vandt for både bedste manuskript og bedste musik. I Danmark har musicalen været sat op, hvor den høstede masser af 5- og 6-stjernede anmeldelser, og blev nomineret til Årets Reumert. Tag med til URINETOWN!