Kontakt os

Formand Astrid Ammendrup:
astrid.cecilie.ammendrup.01@regionh.dk

Kasserer Hanna Jangö:
hanna.jango@regionh.dk

Sekretær Ulla Due:
ulla.due@regionh.dk

Ændringer i DugaBase – NYT til orientering

Kære brugere af DugaBase – opdatering oktober 2024

DugaBase er én af mange databaser hjemhørende under Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).

RKKP har opsagt det system som styrer DugaBases indtastningsmodul. Det har bedtydet, at der igennem de seneste måneder er foretaget ændringer, som vi i DugaBase styregruppen, og i en speciel til formålet nedsat arbejdsgruppe, har foretaget i samarbejde med RKKP. det har også betydet at vi på de landsdækkende data har måttet accepteret databrud for 2024.

DugaBase (Topica) indtastningsmoduler er fortsat åbne indtil 5/11-24 og I har alle læse adgang, men der må ikke oprettes nye forløb. Forløb må fortsat gerne afsluttes ved indtastning af skema 3a og 3B.

DugaBase (Topica) forventes at lukke pr 5/11-24 og den nye indtastningsflade KIP går i luften 6/11-24.

I skrivende stund sendes lærings materiale om hvorledes I tilgår og benytter indtastningsmodulet KIP rundt på landets afdelinger. KIP indeholder de skemaer, som I kender fra det tidligere system, blot i et lidt andet format. Det er planlagt, at aktuelle brugere af DugaBase ultimo oktober vil modtagere nyt login og password fra RKKP.

Spørgsmål kan som altid rettes til de regionale repræsentanter fra Styregruppen, eller direkte til formand Niels Klarskov eller undertegnede.

Mvh

Dorte Teilmann-Jørgensen, Projektleder DugaBase