Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DUGS Årsmøde og Generalforsamling d. 5. januar 2024, Trinity Hotel og Konference Center, Fredericia

5. januar 2024

Vi er ved at være klar med fantastisk spændende program, hvor vi tager fat på emner som ”Bladder pain syndrome”(BPS); ”Overaktiv blære” (OAB); ”Vulvodyni og samarbejde om smertepatienter”, og ”Smerter og sex”.

Se det foreløbige program:

Program årsmøde DUGS 2024 (002)

Tilmelding og det endelige program vil fremgå af næste nyhedsbrev og af information på hjemmesiden.

 

Abstracts til de frie foredrag

Abstractet skal være struktureret med: formål, metode, resultater og diskussion. Det må fylde max 1 A4-side, skrifttype størrelse 12 og 1,5 linjeafstand. Engelsk eller dansk efter eget valg. Abstractet mailes til DUGS´ sekretær på mailadresse: ulla.due@regionh.dk

Abstracts vil blive bedømt af DUGS´ bestyrelse i samarbejde med en udpeget bedømmergruppe. Besked om hvorvidt abstractet er blevet accepteret til fremlæggelse eller ej, vil blive givet på mail i starten af december.

Deadline for indsendelse af abstracts er d. 1/11-23.

DUGS fonden
Der er åbent for ansøgning til DUGS fonden. Der kan ansøges om max. 15.000, – per person.
Pengene kan uddeles til én ansøger eller opdeles i mindre portioner til flere ansøgere. Der uddeles i alt 15.000, -, men ved mange kvalificerede ansøgere uddeles op til 30.000. Alle faggrupper kan ansøge om penge, og der kan ansøges til forskningsprojekter, kongresdeltagelse, kurser, udvekslingsophold mm.
Ansøgningen skal indeholde motiveret ansøgning (max 1 side), CV (max 2 sider) og et budget, og den skal mailes til DUGS´ sekretær på mailadresse: ulla.due@regionh.dk

Sidste frist for indsendelse af ansøgning er 1. november 2023.
For at ansøge om pengene skal man være medlem af DUGS. På årsmødet offentliggøres det, hvem der modtager penge.

 

Detaljer

Dato:
5. januar 2024